Smaakt Local Marketing Awards

– 19 september 2019 –

Distrifood Dag van De Supermarkt

Smaakt is met trots verbonden aan de Local Marketing Awards die tijdens de Distrifood Dag van de Supermarkt zullen worden uitgereikt. Met maar liefst twee awards zet Smaakt supermarkten in het zonnetje die uitblinken op het gebied van local marketing activiteiten of beleid. Met de missie om verantwoorde voeding voor íedereen toegankelijk te maken staat Smaakt volledig achter local marketing initiatieven, waarmee de sociale verbinding met de lokale consument wordt gelegd.  

Verbinding met de lokale consument
Smaakt staat voor pure biologische producten. Wij geloven dat een bewuste keuze voor verantwoorde voeding goed is voor jezelf, jouw omgeving en onze toekomst. Het is dan ook onze missie om biologische voeding toegankelijk te maken voor iedereen. Via het supermarktkanaal vinden onze biologische producten hun weg naar de consument. Met lokale supermarktacties wordt vervolgens de sociale verbinding gelegd met de lokale klant, door bijvoorbeeld bewustwording en kennis- en inspiratiedeling. Deze verbinding vergroot betrokkenheid en draagt bij aan onze missie. Zo eindigde vorig jaar ons educatieve lesprogramma KidsProef, waarbij basisschoolleerlingen les krijgen over verantwoorde voeding, in de top 3 van de Distrifood Local Marketing Awards. Reden te meer voor Smaakt om onze naam aan de Local Marketing Awards te verbinden en daarmee lokale initiatieven in the spotlight te zetten.

Over de Smaakt Local Marketing Awards
Met de Smaakt Local Marketing Awards 2019 worden supermarkten uitgeroepen als local hero met hun local marketingactiviteiten of local marketingbeleid. Denk hierbij aan activiteiten, acties, promoties, maatschappelijke betrokkenheid en de communicatie hieromtrent, zowel on- als offline. Met het uitlichten van deze best practices hoopt Smaakt andere ondernemers te inspireren meer aandacht aan hun local marketing te schenken en daarmee de sociale verbinding aan te gaan met de lokale consument. De winnaars worden 5 november tijdens de Distrifood Dag van de Supermarkt bekend gemaakt.

Aanmelden voor de Smaakt Local Marketing Awards kan nog t/m 24 september via www.dagvandesupermarkt.nl/nomineren. Kijk ook voor meer informatie en aanmelden voor de Dag van de Supermarkt op www.dagvandesupermarkt.nl