Duurzame Smaakt voorraadpot van Bio Pet

De Smaakspecialist heeft de ambitie om verantwoord en lekker eten toegankelijk te maken voor iedereen. Dat is onze passie! Om dit te bereiken hebben we voor onszelf een aantal mijlpalen gesteld. Een daarvan is het duurzaam verpakken van onze producten. Dit betekent dat we momenteel al onze verpakkingen onder de loep nemen om per product een zo verantwoord mogelijke verpakkingskeuze te maken. Om zo lang mogelijk van je biologische producten te kunnen genieten lanceert de Smaakspecialist een unieke Smaakt voorraadpot gemaakt van Bio PET.

Duurzaam verpakken
De duurzaamheid van een verpakking is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de bescherming die het het product biedt (houdbaarheid), de energie die het kost om de verpakking te produceren, de grootte en dikte van de verpakking, in hoeverre het materiaal gerecycled kan worden, etc. Een duurzame verpakking verschilt dus per product, waarbij rekening wordt gehouden met de verschillende factoren.

Voorraadpot van Bio PET
De Smaakt voorraadpot is gemaakt van bio PET van Petpower. Dit betekent dat de pot voor 30% gemaakt is van bio-based materiaal; een natuurlijke bron. De samenstelling van Bio PET zorgt ervoor dat de kwaliteit van het product voldoende beschermt wordt, wat de houdbaarheid ten goede komt. Omdat we producten in een voorraadpot zo lang mogelijk willen bewaren, is dit dus een belangrijke eigenschap van het materiaal. Daarnaast is de sticker op de pot van NatureFlex, materiaal uit hernieuwbare bronnen. Uit zo’n pot smaakt je havermout, muesli, pasta of rijst nóg lekkerder!

De Smaakt voorraadpot is te koop in onze webshop voor €7,50. Bovendien krijg je als je de pot bestelt de verzendkosten van €6,95 gratis! Daarnaast krijg je bij besteding van €50,- of meer in onze webshop  een gratis voorraadpot met je bestelling meegestuurd. Ook zijn er regelmatig acties op social media en in supermarkten waarbij Smaakt voorraadpotten te winnen zijn.