Ulvenhout Proeft op Landgoed Luchtenburg

De culinaire fietstocht van Ulvenhout Proeft is van start! Wat leuk dat je deelneemt aan deze fietstocht en alle diverse hotspots aan het ontdekken bent.

Natuurlijk mag Landgoed Luchtenburg, de thuishaven van de Smaakspecialist, niet ontbreken op deze heerlijke route. Ontdek meer over Landgoed Luchtenburg en de heerlijke spreads die geserveerd zijn!

 

Over Landgoed Luchtenburg

Landgoed Luchtenburg is gelegen ten zuiden van Breda en is in 1518 ontstaan toen Graaf Hendrik III van Nassau grond uitgaf aan zijn rentmeester de heer Montens. Landgoed Luchtenburg is sinds 2020 de thuisbasis van de Smaakspecialist. Ook vinden er vanaf 2021 biologische bruiloften plaats op het landgoed. Het terrein van het landhuis, de Tiendschuur en de boerderij zijn normaliter niet toegankelijk voor publiek, maar tijdens Ulvenhout Proeft wel buiten te bezichtigen! Meer over Landgoed Luchtenburg.

 

Zelf ook zo’n heerlijke spread maken?

Chef Carla heeft de receptuur op een rijtje gezet!

 

BB Tapenade

met bonen, bieten en noten

Benodigdheden voor 250 gram

 

Noten Hummus

Met cashewnoten, sesam & groente

Benodigdheden voor 250 gram

 

Vegan Spread

met jackfruit, seitan & kimchi

Benodigdheden voor 225 gram

 

Geniet na deze mooie fietstocht van een borrel met een Smaakt biertje, de BioToday hummus chips, de BioToday Linzen Chips, de BioToday naturel cracker en de Smaakt less carb mini crackers rozemarijn. Veel plezier!