Vivian Reijs x de Smaakspecialist

Vivian Reijs' Health Company

Vivian Reijs is auteur, spreker, hormoonexpert en orthomoleculair/psycho neuro immunologie therapeut. Vivian schreef de bestseller “Herstel je hormonen in 10 stappen” en ”Help, ik val niet af”, waarvan er in Nederland meer dan 40.000 verkocht zijn. Na jarenlang zelf veel hormonale klachten te hebben gehad besloot Vivian, 10 jaar geleden, om zich hierin te specialiseren. Vanuit Vivian’s expertise als hormoonexpert helpt Vivian dagelijks vrouwen naar een gezondere leefstijl en hormoonbalans. Waardoor je weer je burn-out, PMS, PCOS, fertiliteit problemen, overgangsklachten en problemen met afvallen de baas wordt.

Vivian Reijs x de Smaakspecialist

‘Als je je hormonen wilt balanceren, speelt voeding hierbij een hele grote rol. Een hormoonproof dieet bestaat onder andere uit het vermijden van gluten, lactose, snelle suikers en E-nummers. Voor een goede hormoonbalans is het van groot belang om volwaardige voeding tot je te nemen. Denk hierbij aan zoveel mogelijk biologisch, glutenvrije granen, noten, zaden, groente, fruit, goede vetten en genoeg eiwitten uit vis, gevogelte of peulvruchten.

‘En juist daarom ben ik zo blij met de samenwerking met de Smaakspecialist. Het assortiment bestaat uit 100% biologisch geproduceerde producten. Zo bevatten deze producten geen kunstmatige geurkleur – en smaakstoffen en conserveermiddelen. Kortom, pure en echte producten van hoogwaardige kwaliteit en hoge voedingswaardes. Dat is goed voor je lijf maar ook goed voor de wereld en onze toekomst!’ – Vivian Reijs

Vanuit deze gedachte hebben Vivian en de Smaakspecialist de krachten gebundeld en de Viv’s Hust-have Box samengesteld. Met alle “basis essentials” waarvan ik denk dat je ze altijd in huis wilt hebben. Gezonde ontbijt producten, tussendoortjes, broodbeleg opties, smoothie essentials en wat hormoonproof snackjes, die net even wat gezonder zijn dan andere varianten, maar wel net zo lekker. Want gezond eten kan ook echt heel lekker zijn.

Benieuwd? Neem dan snel een kijkje en bestel!

SHOP HIER VIV’S MUST-HAVE BOX

SHOP HIER VIV'S MUST-HAVE BOX!

Shop Viv's must have foodbox!