Winst voor Smaakt Jackfruit Bitterballen op de BioBeurs 2024!

Ulvenhout, 18 januari 2024 – Vol enthousiasme hebben we het nieuwe jaar ingeluid met onze deelname aan de BioBeurs. Deze week vind de jaarlijkse Biokennisweek plaats: hét moment van het jaar dat de gehele biologische sector samen komt. Na de eerste twee dagen van de Biokennisweek, die zich richtten op het delen van kennis via een webinarprogramma, heeft Bionext professionals uit de biologische sector samengebracht om de discussie over duurzaam ondernemen persoonlijk te voeren op de BioBeurs.

Een bijzondere mijlpaal werd bereikt op de BioBeurs, waar onze nieuwste innovatie, de Smaakt Jackfruit Bitterballen, werd bekroond als de Beste snack introductie tijdens de Bio product van het jaar verkiezing. Deze eervolle erkenning is het resultaat van onze inzet om verantwoorde, biologische voeding te produceren die niet alleen de aarde dient, maar ook consumenten die bewust willen genieten van plantaardige lekkernijen.

Pieter Dirven, de drijvende kracht achter onze missie, verkondigde: ”Wij gaan voor een houdbare aarde én lekker eten. Onze Smaakt Jackfruit Bitterballen dragen bij aan het geluk voor mensen en een betere wereld.” Een uitspraak die de kern van onze onderneming weerspiegelt.

De vegan jackfruit bitterballen zijn een perfect voorbeeld van onze toewijding aan duurzaamheid en gezondheid. Voor liefhebbers van de oer-Hollandse bitterbal, een ultieme guilty pleasure, opent zich nu een schuldvrije mogelijkheid om te genieten. Deze bitterbal, gemaakt van biologische jackfruit, biedt niet alleen een overheerlijke smaak, maar voegt ook een extra laag van duurzaamheid en bewustzijn toe aan je culinaire ervaring.


”Met jackfruit hebben wij een vegan bitterbal ontwikkeld, zodat je nu op een juiste manier kunt genieten van een heerlijke bitterbal.”
– Pieter Dirven

De reactie van Pieter Dirven op onze overwinning was uitgelaten. In een wereld waar diepvriessnacks vaak gedomineerd worden door grote A-merken die ongezonde keuzes bieden, streven wij naar verduurzaming. Dirven voorspelt dat de Smaakt Vegan Jackfruit Bitterballen binnenkort landelijk verkrijgbaar zullen zijn, en hij verwacht dat de telefoon na vandaag roodgloeiend zal staan met enthousiaste klanten.

 

Benieuwd naar de bitterballen?

Wij komen ze graag warm bij jou bezorgen. Jij kiest wanneer! Bel ons voor een afspraak.

Voor meer informatie over de bekroonde Vegan Jackfruit Bitterballen, check je deze pagina.
Gedetailleerde informatie over de Biokennisweek en de BioBeurs is te vinden op de officiële website van de BioBeurs.