KidsProef ambassadeur

Deel jij onze droom?

Ambassadeurs maken het lesprogramma KidsProef mogelijk. Het maakt niet uit of je ouder, student of foodie bent, KidsProef ambassadeurs delen de droom dat onze kinderen jaarlijks transparante en eerlijke informatie krijgen over biologische en verantwoorde voeding.

Doe jij ook mee?

 

Onze ambassadeurs!

Mogen we je voorstellen aan onze KidsProef ambassadeurs! Zij maken KidsProef mogelijk door vol enthousiasme voor de klas te staan en te zorgen dat kinderen eerlijke informatie krijgen rondom verantwoorde voeding.

Ambassadeur Cathelijn: “Het geven van KidsProef lessen geeft mij zo veel energie en voldoening. Iedere keer weer verbaas ik me er over hoe leergierig kinderen zijn als het gaat om gezonde voeding. De insectenproeverij op het einde is altijd een grote chaos, geweldig!”

Zie jij jezelf hier ook tussen? Neem contact met ons op en wordt ambassadeur!

Hoe gaat het in zijn werk?

Je vraagt je vast af: “Hoe gaat zo’n les in zijn werk en wat wordt er van een ambassadeur verwacht?” Dat was precies wat Maurits van WijSuikerVrij zichzelf afvroeg toen hij meeging als ambassadeur in spe. Maurits ging samen met twee KidsProef ambassadeurs op pad naar een basisschool in Egmond aan Zee om twee KidsProef lessen bij te wonen en schreef hier een leuke blog over.

Lees hier zijn eerste KidsProef ervaring!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Deel jij onze droom?

De Smaakspecialist draagt zorg voor de organisatie omtrent KidsProef, het (door)ontwikkelen van het lesprogramma en de KidsProef boxen. Als we onze ambitie willen realiseren en alle groepen 7 en 8 in Nederland KidsProef willen maken hebben we hulp nodig. Daarom zijn we op zoek naar enthousiastelingen die onze droom delen. Zou jij het leuk vinden om KidsProef ambassadeur te worden en voor de klas te staan? Neem dan contact met ons op via het contactformulier hiernaast. Wie weet draag jij dan straks bij aan een gezondere toekomst!