Bio Proeflokaal officieel geopend

Het oude postkantoor in Breda heeft met de opening van het Bio Proeflokaal een complete metamorfose ondergaan. Waar ooit nog ouderwets postzegels aan het loket werden gekocht, pronken nu stellingen vol mooie biologische producten en kun je aanschuiven voor een proefmenu volgens de seizoenen. Op 1 december werd het Bio Proeflokaal in het oude postkantoor van Breda officieel geopend. Een mooie aftrap van een zes weken durend feestje, waar bezoekers in de pop-up shop en het restaurant de wereld van biologisch eten kunnen beleven.

Zes weken lang biologische beleving
Ruim 200 genodigden mochten tijdens de opening kennis komen maken met het Bio Proeflokaal en zich onder laten dompelen in de wereld van biologisch eten. De opening stond uiteraard volledig in het teken van proeven en beleven, van insectenbitterballen tot proeverijen uit de keuken van RAVANELLO. Initiatiefnemer Pieter Dirven van de Smaakspecialist sprak de bezoekers met een officieel woordje toe: “In het Bio Proeflokaal laten we met trots de breedte van het assortiment van de Smaakspecialist aan iedereen zien. Hier kunnen we zoveel mogelijk mensen daadwerkelijk laten proeven en ontdekken hoe lekker biologische producten kunnen zijn.”

Over het Bio Proeflokaal
Het Bio Proeflokaal is een pop-up shop en restaurant, die volledig in het teken staat van bewuste en biologische voeding. Dagelijks zijn bezoekers van 10.00 tot 22.00 uur welkom om te komen eten, proeven, ontdekken en kopen. Een complete foodbeleving met het volledige productassortiment van Smaakt, BioToday en RAW Organic Food in de shop, inspiratie in de Bio boekenhoek en Bioskoop, en biologische gerechten in het restaurant. Ralph Geerts van RAVANELLO kookt met de producten uit de winkel, aangevuld met biologische versproducten uit de regio, verrassende gerechten in het restaurantgedeelte. Ralph: “We werken zoveel mogelijk met producten uit het seizoen. Zo is het proefmenu een soort wandeling door seizoenen.” Ook voor groepen biedt het Proeflokaal diverse mogelijkheden, zoals borrels, diners, presentaties of workshops. Het Bio Proeflokaal is tot en met 15 januari geopend en iedereen is welkom om langs te komen.

Lees hier meer over het Bio Proeflokaal.