Bio Proeflokaal 15 december 2017

Bio Proeflokaal

De Smaakspecialist is continu onderweg om verantwoorde voeding voor iedereen toegankelijk te maken. Met een enorme passie voor voeding, een flinke portie ervaring en de nodige dosis kennis maken we dag in dag uit impact. Dit doen we samen met onze partners, klanten en communities. Om de bewustwording omtrent verantwoord en lekker eten te vergroten speelt kennis- en inspiratiedeling een belangrijke rol.

De ontwikkelingen binnen health food gaan snel. Maar wat zijn hypes en trends, welke ontwikkelingen zijn blijvend en wat is de behoefte van de ‘klant op straat’? Om dit in kaart te brengen heeft de Smaakspecialist verschillende onderzoeken uitgevoerd, zowel kwalitatief als kwantitatief. Waaronder een 360 graden blik op het onderwerp ‘Gezond & bewust eten in 2025’ door samen met Isabel Boerdam (De Hippe Vegetariër) in gesprek te gaan met 5 experts uit de foodbranche.

Deze onderzoeksresultaten, ons impactverhaal en de visie van de foodexperts, willen wij graag delen met onze partners tijdens een bijzondere editie van het Bio Proeflokaal.

Programma 

 • 14.00 – 14.30    Inloop
 • 14.30 – 16.30    Inhoudelijk programma met o.a. de volgende sprekers:
  Anneke Ammerlaan, food trendwatcher
  Daan de Wit, wetenschapsjournalist en schrijver van Weet wat je eet
  Makkie Mulder, hoofdredacteur Delicious
  Gerjan Snippe, biologisch boer en eigenaar Biobrass
  Saraï Pannekoek, sportdiëtist en blogger op iamafoodie.nl
  Isabel Boerdam, De Hippe Vegetariër
 • 16.30 – 18.00    Borrel met biologische hapjes en drankjes

Sneak preview
Om alvast in de stemming te komen bekijk je hier de video’s en interviews van de foodexperts.

Locatie
BlueCity is een zwembad vol mogelijkheden – letterlijk. Gevestigd in voormalig zwemparadijs Tropicana in Rotterdam aan de Maas is BlueCity een broedplaats voor innovatieve bedrijven die hun reststromen aan elkaar koppelen en zo afkoersen op een wereld waarin afval niet bestaat. In deze duurzame pioniersdynamiek met briljant uitzicht over de Maas zal het BioProeflokaal worden georganiseerd.

Adres: Maasboulevard 100, Rotterdam

Aanmelden